Nyheter

2019-01-28

Retiva food AB har av fastighetsägaren i Vällingby centrum erbjudits en större lokal.  Verksamheten under namnet Re.bel kitchen har allt sedan uppstarten i augusti 2017 växt stadigt och nuvarande lokal har blivit för liten. Under juli 2019 beräknar man flytta in i den större lokalen som dessutom får betydligt fler sittplatser och en större uteservering.


2016-11-14

Retiva Food AB har lanserat ett ungt och modernt restaurangkoncept under varumärket Re:bel kitchen.  Konceptet bygger på att gästerna själv väljer råvaror som serveras direkt i en skål och där utöver varma maträtter även de populära Hawaiian poké bowls är en del av utbudet.  Första enheten ligger i Vällingby city och ersätter den tidigare pilotenheten inom Tasty Thai som  därmed avvecklas.


2015-08-14

Retiva Food AB meddelar att man erhållit ett city läge inom expansiva Vällingby centrum för etablering av sin första restaurangenhet. Efter ombyggnad och anpassning av lokalen beräknar man kunna öppna i november 2015. Gallerian som även ligger i anslutning till tunnelbana och busstation har idag mer än 10 miljoner besökare per år.

2015-03-23

Riskkapitalbolaget Linq  Capital Sweden AB (publ.) som sedan tidigare är en av huvudägarna till Tasty Thai International Ltd in som delägare och rådgivare i verksamheten.


2015-02-02

Retiva Food AB förvärvar masterlicens av Tasty Thai International Ltd. vilket innebär att som operatör med ensamrätt driva och utveckla varumärket Tasty Thai i Sverige genom etableringar av nya restauranger.

2015-01-03

Kändiskrögaren och författaren Erik Videgård tar plats i bolagets styrelse och som delägare. Videgård anses bidragit till att introducera det asiatiska köket i Sverige. Han står bakom en lång rad välkända etableringar som Halv trappa plus gård, Videgård, East, Diana, Akvarium och Fjäderholmarnas krog, medverkat i TV program och som författare skrivit flertalet uppskattade kokböcker. På East introducerade han ett modernt blandat asiatiskt kök.

Nyhetsbrev

Vill du ha nyheter från oss?  Fyll bara i formuläret enligt nedan så skickar vi dig vårt nyhetesbrev.

Din e-postadress: Skicka

Retiva food AB

Vi utvecklar och driver restaurangkoncept                                                                

Kontakt:
info@retivafood.se

Orgnr: 559002-2207

Bolagets säte:  Stockholm, Stockholms län

Copyright 2015. Alll rights reserved.